ХОТЕЛ ТОМ И НЕЗИ ★★★

Посетете Велинград – SPA столицата на Балканите и се настанете в луксозния хотел Том и Нези. Построен и обзаведен в тон с най – съвременните тенденции, хотелът впечатлява със стилната си атмосфера и изискан интериор.

Почувствайте се поглезени в модерно обзаведените три двойни стаи и три апартамента (един с джакузи), с налични тераси, интернет, мини бар и включена закуска. За удобство и сигурност хотела разполага с безплатен паркинг.

Галерия
За резервации +359 359 508 83
Professional team cooks and chefs preparing meal at busy hotel or restaurant  kitchen

Артистичния вкус на Родопите

кухнята на нези

„Семейството и работата са всичко за мен!“

Заповядайте в ресторант Том и Нези Класик да се насладите на авторската сезонна кухня на Шеф Незабравка Пачалова – Нези. Тя е готвач с изключителен афинитет към фините вкусове, изнедадващи комбинации от аромати и неподправена скромност към собствените си кулинарни шедьоври.

p9 011

Интериорът, храната, обслужването …

Ресторант

Вкусната храна и уютната обстановка са само началото на един лежерен обяд или вечерно похапване в добра компания. Това е емблематичен ресторант за Велинград, в който можеш да опиташ Родопска кухня, приготвена по семейна рецепта. С колеги, приятели или със семейството си – заповядайте при нас и опитате майсторството Шеф Нези.

lqtna-gradina_-500x300

Лятното кътче на Велинград

Лятна градина

В сърцето на Велинград – спокойствие, уют и прохлада. При нас на почит са естествените материали, което личи в каменния зид и  красивите дървени греди, образуващи романтична пергола над градината. Идилия е допълнена от  ароматни цветя, малки дръвчета и ромона на чаровната рекичка с плуващи в нея риби.

Запазете маса в Том и Нези Класик