Свежо, елегантно и неустоимо

Меню Вкусът на Родопите

Меню, в основата на коeто лежи самият продукт, личното творчество и традициите. Автентични ястия, приготвени с продукти добити от различни месности в района на Западните Родопи /меса, дивеч, билки, гъби, млечни продукти и плодове/.

Страхотни идеи за обяд

обедно меню

Ценим разнообразието и всеки ден ти поднасяме нови обедни предложения, които да те изкушат. Богат избор от топли и вкусни супи, които примамват, различни основни ястия, които очароват, и специални предложения за десерт, на които също едва ще устоиш.

Изпитайте вкусни емоции

основно меню

В основното меню са подбрани най-добрите специалитети не само от българската национална, но и от световната кухня. Избора е съставен от изпитани рецепти във времето. Старателно подбрани и балансирани, предложения ни носят наслада и на най-големите критици в кулинарията.

Кулинарни акценти на сезона

ДЕГУСТАЦИонно меню

Насладете се на петстепенно ексклузивно дегустационно меню в ресторант TOM & NEZI classic. Вкусът на Родопите е толкова близо до Вас, стига да го пожелаете.

Отключва вкуса на храната

Винена листа

Винената листа на Том и Нези Класик е бутиково удоволствие, в която изкусно са подбрани вносни и български вина от селектирани изби, всяко от които си струва да бъде опитано. Съчетайте добрата храна с подходящото вино – за един по вкусен свят.

Запазете маса в Том и Нези Класик