Голяма част от ястията са авторски рецепти, плод на кулинарния опит и търсения на Шеф Нези, вдъхновени от традициите на Родопите и подчинени на желанието да се предложат на клиентите неповторими вкусове и естетическо преживяване, за да се върнете отново и опитате от всичко! 
Дивеч, меса, домашни сладка и подправки, гъби, плодове и зеленчуци: 
по-натурално не може да бъде, по-вкусно не може да се приготви!
Запазете маса в Том и Нези Класик

Други предложения

Страхотни идеи за обяд

обедно меню

Ценим разнообразието и всеки ден ти поднасяме нови обедни предложения, които да те изкушат. Богат избор от топли и вкусни супи, които примамват, различни основни ястия, които очароват, и специални предложения за десерт, на които също едва ще устоиш.

Изпитайте вкусни емоции

основно меню

В основното меню са подбрани най-добрите специалитети не само от българската национална, но и от световната кухня. Избора е съставен от изпитани рецепти във времето. Старателно подбрани и балансирани, предложения ни носят наслада и на най-големите критици в кулинарията.

Отключва вкуса на храната

Винена листа

Винената листа на Том и Нези Класик е бутиково удоволствие, в която изкусно са подбрани вносни и български вина от селектирани изби, всяко от които си струва да бъде опитано. Съчетайте добрата храна с подходящото вино – за един по вкусен свят.